08a Mit Deutsch kommt man weiter (øvelseshæfte)

08a Mit Deutsch kommt man weiter (øvelseshæfte)

Undervisningsmaterialet Mit Deutsch kommt man weiter indeholder øvelser i udvalgte aspekter af dansk-tysk virksomhedskommunikation. Materialet, som består af et øvelseshæfte og en lærerhåndbog, er målrettet mod undervisning som et emneforløb i tysk på gymnasialt niveau på STX og HHX i Danmark. Med udgangspunkt i læreplanerne for tysk fortsættersprog (LINK: læreplaner) vil eleverne både arbejde opgavebaseret (CLIL) med sprog i funktionelle sammenhænge og tilegne sig viden om kulturelle og samfundsmæssige forhold i Tyskland.

Øvelseshæftet er bygget op på en innovativ måde omkring mundtlige og skriftlige tekster i et sammenhængende case-baseret forløb om planlægning og gennemførelse af et besøg fra en tysk venskabsskole inkl. organisation af et dansk-tysk påskefest. Øvelserne i materialet sigter mod at udvikle elevernes kommunikative og interkulturelle kompetencer og desuden bidrager materialet til udviklingen af elevernes karrierekompetence. 

Lærerhåndbog: her


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

ekulturregion(at)region.dk
wwww.region.dk

t +4574670501

kontaktformular