04d Identitet (Sek. 2)

04d Identitet (Sek. 2)

Die Beschreibung folgt auf Dänisch...

Strukturen til beskrivelsen af de gengivne tematiske undervisningsforløb er udarbejdet af Ivy York Möller-Christensen efter principperne i den tilhørende grundbog Praktisk dansk dogme-didaktik. En litteratur- og mediedidaktisk vejledning til udarbejdelse af tematiske undervisningsforløb. De respektive tematiske undervisningsforløb er udarbejdet af Jessika Lang og Anna Wehner, studerende på danskstudiet på Europa-Universität Flensburg. 
I forløbet arbejdes med forskellige filmklip, tekstuddrag af Den, der lever stille og Homo Sapienne, brevkassesiden af Vi unge og forskellige interaktive hjemmesider og de sociale medier. Nogle arbejdsark rummer i sig selv muligheder for differentiering. Andre opgaver kan med små ændringer tilpasses de forskellige niveauer i klassen.


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

ekulturregion(at)region.dk
wwww.region.dk

t +4574670501

kontaktformular