01a Rødgrød & Rübenmus

01a Rødgrød & Rübenmus

Dansk-tysk kogebog med små historier om Hanna fra Flensburg og Mikkel fra Gråsten.

Vennerne Hanna og Mikkel tager børnene med på en spændende rejse igennem årstiderne og regionen. Hver måned laver de en lækker ret, og i små historier fortæller de om deres fælles oplevelser. Bogen lægger også op til forskellige aktiviteter og overvejelser i forhold til den dansk-tyske grænseregion. 

Kogebogen er udarbejdet af danske og tyske børnehaver og har fået støtte fra <link www.interreg5a.eu/dk/ - external-link-new-window "Opens internal link in current window">Interreg</link>-projektet <link

https://www.kulturfokus.de/dk/projektakteure/projektstotte/ - external-link-new-window "Opens internal link in current window">KursKultur</link>.

Aldersgruppe

Børnehave og indskoling

Arbejdsform

Opskrifter med nemme retter, historier, aktiviteter

Forventet tidsforbrug

kan tilpasses den enkelte institution


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

ekulturregion(at)region.dk
wwww.region.dk

t +4574670501

kontaktformular