Kongelig føde og bondens mad

Kongelig føde og bondens mad

Indhold

I et rekonstrueret bondehus fra 1600-tallet får eleverne lov til at lave mad fra renæssancen eller middelalderen. Ved det åbne ildsted skal der laves mad i kopier af gryder fra 1500-tallet. Der vil være bondemad på bordet i form af rugbrød, byggrød og men også mad fra det finere køkken skal på disken. Opskrifterne stammer fra middelalderen og renæssancens kogebøger.

Sprog

Dansk

Klassetrin

Fra 3. klasse

Gruppestørrelse

højst 30 personer

Pris

1350 kr.

Varighed

180-240 min.

Tilbud

april-oktober, tirsdag-fredag kl. 09-15

 


Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev

Museet foretager arkæologiske udgravninger i hele Sønderjylland. På museet vises bl.a  Danmarks  ældste grav, våben fra Ejsbøl offermose men også stuer og værksteder fra nyere tider. I frilandsafdeling viser oldtidsminder, en mølle, en smedje, der tiltider er bemandet og huse fra 17-1800-tallet.

Museum Sønderjylland - Arkæologi Haderslev

Dalgade 7
6100 Haderslev

t + 45 74 52 75 66
f + 45 74 53 40 14

whttp://www.msj.dk

Kontakt
Merete Boel Essenbæk

t + 45 65 37 07 71

emees(at)msj.dk