1 Efteruddannelse om nabosprog

1 Efteruddannelse om nabosprog

Underviser du i indskoling eller på mellemtrinnet, så har du nu en unik mulighed for at deltage i et efteruddannelsesforløb målrettet danske tysklærere og tyske dansklærere. Efteruddannelsesforløbet sætter fokus på nabosprogdidaktik og vil være en blanding af teori, praksisinspiration og erfaringsudveksling med kollegaer.

Første del finder sted som et online optaktsarrangement den 28. oktober fra kl. 13.30 til 16.30.

Anden del er et todages-kursus den 2. og 3. december (fra eftermiddag til eftermiddag og vil være inkl. overnatning). Deltagerne vil både blive introduceret til ny faglig viden om nabosprogsdidaktik men også få konkrete forslag til undervisningsmaterialer og undervisningsaktiviteter, som de kan anvende i egen undervisning.

Udgifter til overnatning, forplejning og materialer betales af KursKultur 2.0 projektet.

Efteruddannelsesforløbet retter sig mod tysklærere fra hele Region Syddanmark og hele Region Sjælland og mod dansklærere fra det nordlige Schleswig-Holstein (Landkreise/Städte FL, NF, SL, KI, NMS, RD, PLÖ, OHT, HL).

Programmet er her. 

Tilmelding: kulturregion(at)region.dk  

Kontakt: Anja Peist (apei(at)region.dk)

 

KursKultur 2.0 støttes af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Du kan læse mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.

 


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

ekulturregion(at)region.dk
wwww.region.dk

t +4574670501

kontaktformular