Kulturakademi » Støttemuligheder » Detalje
KursKultur

KursKultur er et paraplyprojekt for Region Sønderjylland-Schleswig, der vil fremme effektfulde projekter gennem offentlige tilskud med det formål at fremme det grænseoverskridende samarbejde og mellemfolkelige møde i regionen. 

Puljer til kulturstøtte af dansk-tyske projekter

KursKultur har oprettet puljer som støtter de grænseoverskridende, borgernære projekter:

  • Kultur- og netværkspuljen støtter foreninger, organisationer og øvrige initiativgrupper, der laver projekter inden for områderne kultur, sprog, børn, unge, fritid og sport. Den nye ansøgningsfrist er den 30. september 2019. Projektrådgivningen er først mulig fra ca. medio august.
  • Transportpuljen støtter skoler, daginstitutioner, foreninger og andre institutioner, der arbejder med børn og unge. Bl.a. bliver der givet støtte til udgifter til transport, entré, og overnatning i forbindelse med grænseoverskridende møder mellem børn og unge. Puljen er åben igen fra begyndelsen af september 2019.

Derved støtter KursKultur innovative dansk-tyske projekter. KursKultur vil desuden bidrage med aktiviteter, der vil fremme interessen for nabosprog og -kultur i hele det dansk-tyske område.

KursKultur-sekretariatet er en del af kulturafdelingen Sønderjylland-Schleswig.

Flere informationer: http://www.kulturfokus.dk/dk/kulturregion/kurskultur-tilskud/


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

e kulturregion(at)region.dk
w www.region.dk

t +4574670501

kontaktformular
Ingen formular at vise