Kulturakademi » Grænseland » Detalje
Dansk-tysk lærerkonference 2019

Den dansk-tyske lærerkonference henvender sig til danske tysklærere og tyske dansklærere. Konferencen finder sted på Højskolen Østersøen, Flensborgvej 48, DK-6200 Aabenraa, den 14. november fra kl. 9-15. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. 

Den dansk-tyske lærerkonference sætter i år fokus på dannelsesaspektet i nabosprogsundervisningen. Hvilke muligheder og potentialer ift. andre mennesker og kulturer og ikke mindst ens egen kultur kan og bør sprogundervisningen formidle ud over udviklingen af sproglige kompetencer? Konferencen starter med et spændende foredrag om den rolle, den fremmede sprogs kultur kan bidrage til en bæredygtig dannelse i vores digitale tidsalder. Den inviterer yderligere til refleksion og til motivation for dansk-tyske elevmøder. Deltagerne vil også få nye ideer og praktiske tips til kulturelle emner i undervisningen samt lejlighed til networking. 

Hele programmet og info om tilmelding finder du her.


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

e kulturregion(at)region.dk
w www.region.dk

t +4574670501

kontaktformular
Ingen formular at vise