Kulturakademi » Grænseland » Detalje
Undervisningsmateriale omkring emnet reformation

Via materialet vil eleverne få en dorståelse for reformationens betydning for Region Sønderjylland-Schleswig.

Eleverne vil få et historisk og geografisk indblik i en periode, der har sat sine tydelige spor i regionen. Dette skal bidrage til, at fremme elevernes forståelse for den nutid, de lever i. Materialet er ikke udtømmende,og der kan inddrages supplerende materiale i større eller mindre omfang. Læremidlet tager hensyn til de danske "Forenklede Fællesmål" i historie samt det tyske curriculum i "Fachanforderungen Religion. Schleswig-Holstein" og "Fachanforderungen Geschichte. Schleswig-Holstein".

Pris 

Materialet er gratis og kan downloades her på siden

Aldersgruppe

6. klassetrin og ældre

Arbejdsform

Tekster, spørgsmål, spil, lege

Forventet tidsforbrug

kan tilpasses den enkelte institution

 

Historien bag undervisningsmaterialet og baggrundsinformationer på dansk og tysk: Historie

Det tosprogede undervisningsmateriale blev udviklet af historie-studerende fra UC-Syd i Haderslev i samarbejde med Haderslev Kommune, Kulturstiftung Schleswig-Flensburg og Kulturstiftung Nordfriesland. Støttet af Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig og KursKultur.

 

 


Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Region Sønderjylland-Schleswig blev grundlagt i 1997 af tyske og danske partnere med henblik på at fremme samarbejdet og udviklingen i regionen. Geografisk set ligger Region Sønderjylland-Schleswig i den nordligste del af Tyskland og den sydligste del af Danmark og udgør dermed porten mellem Nord- og centraleuropa. Her bor omkring 700.000 indbyggere - 450.000 på den tyske side og 250.000 på den danske side.

Region Sønderjylland-Schleswig: Regionskontor og Infocenter

Lyren 1
6330 Padborg

t +4574670501

e kulturregion(at)region.dk
w www.region.dk

t +4574670501

kontaktformular
Ingen formular at vise